Massasje hjemme massasje lørenskog

massasje hjemme massasje lørenskog

Hjemme-Massasje, Oslo, Norway. liker dette. Hjemmemassasje og bedriftsmassasje i Oslo og Akershus. Du har mulighet til å slappe av i ditt eget hjem rett etter massasjen, noe som kan gi deg bedre utbytte av behandlingen. Vi har alltid med oss massasjebenk, oljer og det vi trenger for å overraske deg eller en du er glad i. Vi kan tilby hjemmemassasje og bedriftsmassasje i Oslo og Akershus. Sjokolademassasje Anti-cellulitt. Min utdanning som klassisk muskelmassør er tatt på Bio Medicus Akademiet i Oslo. Jeg er diplomert massør, er medlem hos Norsk Massasjeforening og dermed godkjent massør av Helsedirektoratet. Som profesjonell massør følger jeg taushetspliktloven og jeg fører opp helseskjema ved første hjemmebesøk. Når jeg.

Massasje hjemme massasje lørenskog - eskorte

Massasje Med Deg Massasjetjenester. Får bedre immunforsvaret Bedre blodsirkulasjon Hjelpe Lumfesystemet med å rense ut avfallstoffer. Når du klikker eller navigerer på nettstedet, godtar du at vi henter inn informasjon på og utenfor Facebook gjennom informasjonskapsler. Det vil derfor ikke være mulig å få behandling i dette tidsrommet. Velkommen, her får du ekte Thai Massasje av en kvalifisert massør! Hjemmemassasje passer for veninnekveld, spa-bursdag, utdrikningslag eller velværekveld med venner eller familie. Skal dere arrangere venninnekveld, utdrikningslag av den roligere sorten, eller velværekveld med familie og venner? Da kan massasje være et spesielt hyggelig og unikt innslag som gjør arrangementet. Info: Navn: Lise-Lotte Farestveit Tittel: Massør MNMF Adresse: Lørenskog Fylke: Akershus. Gulesider ikon Søk i kart Google Maps. Besøk oss på sosiale medier. massasje hjemme massasje lørenskog

Videos

Tuva Novotny får sexy massasje i DAG

One thought on “Massasje hjemme massasje lørenskog

  1. Excuse, that I can not participate now in discussion - there is no free time. I will be released - I will necessarily express the opinion on this question.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *